Sötétebb bőrszín beállítása PicMonkey online képszerkesztőben

Sápadt arcbőr? Semmi gond. Elő a webes felületről elérhető ingyenes PicMonkey fotószerkesztővel és csak pár kattintás a napbarnítottság.

A PicMonkey online képszerkesztő betöltéséhez keresd fel a https://www.picmonkey.com/ címet. Fontos, hogy a Flash plugin alapból engedélyezve legyen a böngésződben.

Mivel emberi arcot retusálunk rögtön a Touch Up szekcióban kezdünk, úgyhogy kattint az oldal tetején az ikonjára.

Azonnal megnyithatsz egy képet a számítógépedről, mely betöltődik az arcretus “részlegbe”. Itt válaszd ki baloldalt a Spray Tan lehetőséget.

Megnyíló munkafelületének tetején bejelölheted a kívánt bőrszínt, majd az ecset méret (Brush Size), szín telítettség (Intensity) és a sötétség (Darken) csúszkák beállítása után ecsettel festheted a képre a sötétebb bőrszínt. Hogy könnyebb dolgod legyen, told maximumra az utolsó két csúszkát, így nagyon erős színt kapsz, de jól látod pontosan hol dolgozol a képen. Fesd át a teljes bőrfelületet!

 

Ha néhol belefutottál a festegetéssel nem kívánt területekbe (ruhába, hajba, szembe), egy kisebb méretű radírral távolítsd el a felesleges részeket. Mindenképp töröld a sötétítést a szemről és a szájról.

 

Végül az Intensity és a Darken csúszka visszahúzásával állíthatsz be egy természetesebb, de az eredetinél sötétebb bőrszínt.

 

Balra láthatod az eredeti, jobbra a Spray Tan által sötétített arcbőrt.