Vámpírfog Fotor online képszerkesztőben

Oké, csak egy rajzolt vámpírfog lesz, de a poén kedvéért seperc alatt, bármilyen rajztudás nélkül összedobhatunk ilyet a Fotor online fotószerkesztőben.

A Fotor online képszerkesztőt a https://www.fotor.com/ címen találod. Az oldal közepén lévő Edit gombbal nyithatod meg a szerkesztő részt.

Bármelyik fotódat az Editor teletején feltűnő Open gombra kattintva töltheted be. Ebben az esetben érdemes valami teli szájjal nevetős vagy vicsorgós képet választani, ahol a felső fogsor jól látható.

 

Az oldal bal szélén fut egy ikonsor. Itt fentről az ötödiket (Stickers) válaszd, majd keresd meg a Spooky csoportot, csupa “ijesztő” matricával. Köztük lesz a vámpír fogsor is. Rákattintva már meg is jelenik a képen.

 

Ha kicsi az arc a képeden, érdemes kinagyítani, hogy pontosabban illeszthessük és méretezhessük a fogsort. Mi 800%-ra nagyítottuk a nézetet. Ez természetesen a kép eredeti méretét nem befolyásolja.

A méretezéshez a matrica sarkaiban és széleinél megjelenő jelölőket használhatod, a tetején kilógóval pedig elforgathatod tetszés szerinti szögben. Igazítsd be velük a rajzot a képbe!

 

Bár egy rajzolt fogsorról van szó, ami soha nem kelti majd valódi hatását, de rákattintva a jobbján egy ikon menü jelenik meg. A legfölső (Transparency) ikont használva, és a csúszkáját néhány százalékkal emelve némileg átlátszóvá tehető a rajz, így kicsit beleolvad a fotóba.

 

A kép fölötti ikonok közt az utolsó előtti a mentés (Save). Kattints rá és mentsd a fényképet!

Kapcsolódó cikkek:

Budai Petur