Piros szem eltávolítása Pixlr Editor képszerkesztőben

Alaposan belerondíthat fotónkba a vakuvillanás miatt kialakult vörös szem hatás. Szerencsére a Pixlr Editor online képszerkesztőnek van rá megoldása…

 

A Pixlr Editor online képszerkesztőt a https://pixlr.com/ címen találod. Az oldal alján lévő, lefelé mutató nyílra bökve két választási lehetőséget kapsz. Válaszd az Editort a “Launch Web App” gombot használva!

 

Javítani kívánt képet a következő ablakban töltheted be. A számítógépeden tárolt képekhez az “Open Image From Computer” gombbal jutsz hozzá.

 

A vörös tekintet eltávolításához egy külön eszközt mellékel a Pixlr, hol máshol mint az eszköztáron (egy szem ikon). Kattints rá, hogy aktiváld!

 

Az eszközt jelző plusz jellel kattints a vörösségbe, és ha szerencséd van, a szoftver automatikusan eltünteti azt.

 

Ha maradt még eltüntetésre váró pirosság, esetleg túl “lelkes” volt a szoftver és olyan területet is sötétített, amit nem kellett volna, a felső opciós sáv Tolerance csúszkájával erősítheted, vagy csökkenthet az eltüntetés hatását.

 

Amennyiben elégedett vagy a végeredménnyel a File/Save menüponttal vagy a Ctrl+S gombok lenyomásával mentheted új dokumentumként a kész fotót.

Kapcsolódó cikkek:

Budai Petur